Behandelingen

In de studio hebben we een behandelruimte welke wij verhuren aan zelfstandigen, interesse? mail ons we helpen je graag!

De volgende behandelingen zijn te boeken:

Hartcontact Massage & Shiatsu

In onze westerse cultuur hebben we weinig aandacht voor het op veilige wijze aanraken in een veilige omgeving. Wij mensen zijn gewend geraakt aan produceren en doen.

Weinig tijd en ruimte wordt gelaten aan rust en herstel. En dit heeft uitwerking op verschillende niveaus van het leven en de mens. Kortom: Er gebeurt heel veel met je omgeving en in het bijzonder met jou. 

Hier probeer ik in mijn behandelingen als gediplomeerd therapeut rekening mee te houden. Er is aandacht voor de mens in zijn geheel. Massage is voor mij een zachte manier ofwel het is een gereedschap om de mens te ondersteunen en naar een meer tevreden en gelukkig leven te leiden.

En ook voor mij als therapeut is het een vreugde de mens te zien ontspannen en zich te zien overgeven aan een liefdevolle en respectvolle aanraking. 

Huren?

Heb je interesse in het laagdrempelig huren van een behandelruimte? Mail ons dan gerust!

Liekel Niewold

Zo'n 20 jaar geleden begon ik met een cursus ontspanningsmassage voor de lol. Ik heb sindsdien diverse banen gehad maar massage is als een rode draad door mijn leven blijven lopen. Daarnaast ben me steeds meer gaan interesseren voor gezondheid en vitaliteit en de invloed die je daar zelf op kunt uitoefenen. Massage maakt daar voor mij, een belangrijk onderdeel van uit. Ik heb daarom diverse opleidingen gevolgd en heb mijn werkervaring opgedaan in Massagepraktijk Zwolle, Beauty Sauna Peize en Wellnessresort de Waterlelie in Zevenhuizen. Je kunt bij mij terecht voor o.a. een heerlijke ontspannings-, dynamische-, voet-, en Thaise massage. Ik neem jouw voorkeur altijd vooraf met je door. Van klanten krijg ik vaak terug dat ik rustig overkom en dat ze het gevoel hebben even niets te hoeven. Ik hou ervan om mij te blijven ontwikkelen en daarom volg ik nog steeds een aantal massage cursussen per jaar. Naast het geven van massages hou ik van reizen, koken, muziek en yoga. En het liefste een combinatie hiervan. Open Yoga past in dit plaatje. Ik heb daarom veel zin om mijn massages hier aan te bieden.

Kennismaken? Bel, sms of App voor een massage op: 06-28121365