Nadine van Loon

Mijn naam is Nadine, ik ben altijd aan het dansen en sporten en al heel vroeg wist ik dat ik kinderen wilde en was ik geïnteresseerd in alles wat te maken had met zwangerschap en bevallingen (en ik ben trotse moeder van 2 meiden en 2 jongens).  

Jaren heb ik op allerlei soorten dans gezeten en de laatste jaren mijn hart verloren aan de semi-contact sport; taekwondo (wat ik een erg danserige zelfverdediging vind) en natuurlijk yoga.

Na vele bevallingen begeleid te hebben, ben ik door Mandy aangemoedigd, enthousiast geworden om zwangerschapsyoga te geven. Bij de organisatie Birthlight heb ik hiervoor het certificaat behaald. Altijd ben ik nieuwsgierig en lerende dus ook inmiddels al begonnen met een volgende opleiding van Birthlight; de postnatale yoga met baby. Een yogi is nooit uitgeleerd.

200hrs Hatha Yoga Align bij Kenny, Dieuwertje en Mandy bij OpenYoga gedaan.

Ik beleef veel plezier aan het lesgeven aan verschillende personen die bij mij yogalessen volgen.   

Mijn lessen zijn behalve een fysieke uitdaging, goed uitgelijnd staan in een pose en eventueel de band tussen moeder en kind versterkend, ook je eigen inzichten/gevoelens/ ont stressen en ontspanning heel belangrijk. Het doen stromen van je levensenergie, je adem .