Cursus Zwangerschapsyoga trimester 3

Met Nadine

 

Deze 8-weekse cursus volgens Birthlight methode is speciaal voor (aanstaande) mama’s die in het 3e en laatste trimester van hun zwangerschap zijn aanbeland.

Omdat het al bijna zover is, hebben we naast de reguliere oefeningen veel meer aandacht aan het bekken en de bekkenbodemspieren: we gaan ze versterken en leren je ook hoe je deze spieren ontspant.

De ademhalingsoefeningen die we doen geven je rust en ontspanning. Door het herhalen van deze oefeningen hou je de focus op je adem en kun je spanningen makkelijker loslaten. 

 

Tijdens deze 8-weekse cursus hebben we meer aandacht voor het kindje in je buik. Ook oefenen we verschillende bevalhoudingen. Daarbij kijken we naar de bevalling in haar geheel: je vergroot het vertrouwen in je lijf, en krijgt dus een idee van hoe je je zo relaxed mogelijk door deze belevenis heen manoeuvreert.

Samen met andere aanstaande mama’s leer je vertrouwen op je lichaam en kun je, als jij dat wilt, je ervaringen delen. Zo helpt deze cursus jou om met ontspannen lichaam en geest je bevalling positief tegemoet te zien.

 

Birthlight is een Britse organisatie die al meer dan 30 jaar over de hele wereld training en cursussen geeft op het gebied van zwangerschap, babyverzorging en vrouwenwelzijn. 

Wanneer:

Start op maandag 7 januari om 17.30 - 18.45 uur. 

 

Kosten: €100,- voor 8 lessen

 

Waar:  Nieuwe Ebbingestraat 38, Groningen

Bij aanschaf van onze producten ga je akkoord met onze algemene voorwaarden