Wij zijn open voor yoga lessen met de volgende spelregels;

Met een aantal aanpassingen en richtlijnen (gebaseerd op het overheidsprotocol dd 3-11-2020) verzorgen wij op de wijze onze yoga lessen:

Wat kan er niet, wat kan er wél? 

 

Na eerst het goede bericht dat sportscholen (en dus yogastudio's) open konden blijven, volgde dinsdag 3-11 het bericht dat groepslessen niet zijn toegestaan de komende twee weken.

 

Dat betekent dat wij helaas opnieuw de deuren van de yogastudio - voor het grootste gedeelte* - moeten sluiten. Voor de komende twee weken halen we de studiolessen en dus ook jouw eventuele inschrijvingen uit het systeem.

 

Wij zullen een mooi en tof online rooster aanbieden, met dagelijks meerdere lessen.

 

Dit kan WEL bij ons de komende 14 dagen:

 

 

👉 Dagelijks online live lessen volgen: schrijf je in via het rooster en je ontvangt kort van tevoren een mail met een link om live mee te doen. Vanaf 1 uur ná de les kun je de replay volgen die dan nog 48 uur beschikbaar is;

👉 Soms een les meedoen in de studio. Let op: dit is mogelijk voor 2 personen per les. Hoe? Vanaf 24 uur voor de les, schrijf je je in via de 'groene' les op het rooster. We willen iedereen de gelegenheid geven dit te doen, doe dit dus max. 1 keer per week. Heb je je ingeschreven en kun je toch niet? Schrijf je dan ruim om tijd uit zodat we iemand anders blij kunnen maken;

👉 Doe je eigen practice tijdens de Open Yoga Self Practice uren, je kan komen en gaan wanneer je wilt en doen wat jij wilt op je yoga matje! Er is een docent aanwezig die je helpt een les uit te kiezen die we voor je op papier hebben gezet. Of je nu lekker aan de slag wil met een houding, vinyasa les of gewoon een uurtje liggen uitrusten? Je bent van harte welkom, je schrijft je hiervoor in via het rooster en kan binnen het tijdsslot je matje uitrollen. 

👉 Privé-les boeken; 2 voor de prijs van 1! 45 minuten voor 45 euro, je kan alleen komen of iemand meenemen :) Interesse? Mail ons!

Als je naar de studio komt houdt je aan de volgende spelregels:

 • Blijf thuis bij luchtwegklachten óf koorts, ook als een gezinslid klachten heeft blijf even thuis
 • Hoest en nies in je elleboog en desinfecteert daarna je handen
 • Meld je altijd aan (en op tijd af) voor de les en meld je bij de balie
 • Binnen draag je een mondkapje tot aan je matje, op je matje mag je mondkapje af
 • Was bij binnenkomst direct je handen
 • Wij vragen of er geen klachten zijn, als er wel klachten zijn moeten we je vragen naar huis te gaan
 • Maak de tijd in de kleedruimte zo kort als mogelijk, kom zoveel mogelijk in yoga kleren naar de studio
 • Gebruik van onze materialen is op eigen risico; wij doen er alles aan om de materialen schoon te houden oa door extra vaak te wassen en de materialen schoon te stomen
 • Neem een kleine handdoek mee voor over onze bolsters & kussens, verplicht bij een yin en yin/yang les
 • Als jij in de les zit reinigen wij alle gebruikte deurgrepen 
 • Was je handen en volg de looproute in de kleedruimte (kom zoveel mogelijk in yoga kleding)
 • Houd rekening met elkaar in de gang en bij de prop kast, blijf afstand houden en wacht op elkaar
 • Leg je matje op de gemarkeerde plek in de zaal en blijf zoveel mogelijk op je matje
 • De douche blijft nog even dicht, probeer sanitair gebruik zoveel mogelijk te beperken, maximaal 2 personen in het toilet

Laten we er samen het beste van maken zodat we kunnen blijven genieten van elkaar en de yoga!

 

Ventilatie

Ventileren betekent een gezond binnenklimaat creëren waarbij schadelijke stoffen in de binnenlucht afgevoerd en schone lucht aangevoerd wordt.

 

In de studio doen wij dat middels een ventilatiesysteem met Warmte Terug Win systeem (WTW).

 

Een WTW systeem is een ventilator waarbij vervuilde lucht afgevoerd en schone lucht aangevoerd wordt waarbij gebruik wordt gemaakt van warmteterugwinning. Op een centraal geplaatste ventilatiebox worden ventilatiekanalen aangesloten die lucht aan en af kunnen voeren. Het mechanische systeem voert schone lucht aan, die eerst door een WTW filter gaat, waardoor kleine stofdeeltjes uit de lucht gefilterd worden. Hierna vindt de verdeling via de aangesloten ventilatiebuizen plaats.

 

Omgekeerd wordt verbruikte en vervuilde lucht door hetzelfde ventilatiesysteem afgevoerd. Tijdens de afvoer van de vervuilde warme binnenlucht wordt de warmte afgegeven aan de binnenstromende koele lucht. De lucht wordt via de warmtewisselaar aan- en afgevoerd waardoor de warmte kan worden doorgegeven.