Met welke les ga jij beginnen? Hier lees je welke vormen er zijn:

Er zijn heel veel verschillende vormen van yoga, en voor ieder wat wils! Welke vormen wij geven en wat deze inhouden lees je hieronder. Belangrijk om te weten is dat wij naast verschillende vormen ook de lessen indelen in levels:

 

Level 1: Beginnende yogi en yogi's die een rustiger tempo in de yogales prettig vinden;

Level 1-2: Beginnende en iets meer ervaren  yogi's;

Level 2: Ervaren yogi's die al langere tijd lessen volgen (minder geschikt voor beginnende yogi's);

Level 2-3: Ervaren yogi's die van uitdaging houden. Kennis van de poses in de zin van naam en uitvoering is hier nodig (niet geschikt voor beginners).


ALIGN & REFINE

Een actieve yogales met veel aandacht voor techniek. We onderzoeken de houdingen grondig en er is veel ruimte voor detail.

ALIGN & RESTORE

Een combinatieles met een actieve eerste helft waarin je met aandacht voor techniek spieren warm maakt en stretcht, gevolgd door een rustige en ontspannen laatste helft waarin je langer in houdingen bent met behulp van o.a. bolsters, kussens en dekens.

BASICS

Een les met duidelijke uitleg en de tijd nemend voor de techniek van voornamelijk basishoudingen. 


BASICS HOT

Deze les is in een infrarood verwarmde ruimte op 30 graden Celcius. Een rustige benadering met een duidelijke uitleg van voornamelijk basishoudingen.

HOT YOGA

Een meer statische yogales op 35 graden Celcius onder infrarood verwarming. In deze intense les worden houdingen een aantal ademhalingen vast gehouden.

POWER&PLAY

Een actieve  les waarin je je grenzen op speelse wijze verkent. Er is aandacht en ruimte voor techniek dat veelal op een speelse manier gebracht wordt.


RESTORATIVE YOGA

Een rustige vorm van yoga die stressverlagend en kalmerend werkt. Houdingen worden lang aangehouden en ondersteund door verschillende 'props' als dekens, kussens, blokken en bolsters.

VINYASA

Een energieke yogales waarin de nadruk ligt op de combinatie van ademhaling en beweging.

N.B. Deze les is minder geschikt voor beginners omdat een basiskennis van de houdingen nodig is.

ZWANGERSCHAPSYOGA

Deze les is speciaal voor zwangere vrouwen. In de les richten we ons op contact maken met je kindje, soepel maken van je bekken, ademhaling en ontspanning. Maar natuurlijk ook het flexibel en fit houden van je lichaam. Er wordt les gegeven volgens de methode van Birthlight. 

 


COMMUNITY YOGA

Yoga voor iedereen dat doen wij met deze les. Gegeven door docenten in opleiding te volgen voor slechts 3 euro! 

BEDRIJFS YOGA

Tussen de middag yoga op je werk? Dat kan! Mail ons naar de mogelijkheden!

PRIVE LES

Op je eigen tempo, revalideren of om extra aan je techniek te werken. Onze docenten zijn ook te boeken voor prive les, mail ons voor de mogelijkheden!