Yoga met overgewicht

 

Yoga is voor iedereen. Ook (of juíst!) voor mensen met een maatje meer. Waarom? Omdat je door yoga te doen echt in contact komt met je lijf, waardoor je erachter komt dat je eigenlijk veel meer kunt dan je zelf denkt! Daarom een les voor mensen met een maatje meer die samen met gelijkgestemden hun lichaam beter willen leren kennen.

 

De meeste houdingen kun je namelijk gewoon meedoen, ook al heb je misschien het idee gekregen dat yoga alleen voor superslanke mensen is. Loop je toch tegen een grens of beperking aan? Geen probleem: onze gespecialiseerde docent weet voor elke houding een veilige optie te bedenken. Ook gebruiken we hulpmiddelen zoals blokken, straps en dekens om elke houding voor iedereen te optimaliseren.

 

Daarnaast is yoga zoveel meer dan alleen het uitvoeren van fysieke houdingen! Meditatie en ademhalingsoefeningen zijn minstens net zo'n belangrijk onderdeel van de yogabeoefening. Bij yoga maakt gewicht geen moer uit. En dát willen we je laten ervaren. Doe mee met deze cursus en leer bewust met je lichaam om te gaan, soepel te blijven en je lichaam te accepteren zoals het is - je bent goed zoals je bent! 

Wanneer:

Iedere donderdag van 19.30 - 20.30 uur

 

Kosten:

Introductiekaart €45,- voor 5 lessen

(Als je klaar bent met de cursus en gelijk een nieuwe, reguliere kaart koopt krijg je 20% korting op je leskaart)

 

Waar:  Zuiderkerkstraat 10, Groningen


 

 

 

 

 

Bij aanschaf van onze producten ga je akkoord met onze algemene voorwaarden.