Zwangerschapsyoga

Tijdens de zwangerschap maakt je lichaam zich klaar voor de geboorte van je kindje. Je lijf verandert daarbij continu. Yoga tijdens de zwangerschap is daarom zowel goed voor jou als voor je baby; het helpt je verbinden met je lichaam en werkt stress verminderend. Je bereidt je voor op de geboorte van je kind én jouw overgang naar kersverse mama.

 

Open Yoga biedt lessen voor alle stadia van je zwangerschap. Of je nou net komt kijken of al langer yoga beoefent, alle levels zijn welkom en worden aangeboden in een veilige, prettige omgeving.


We geven 3 verschillende vormen zwangerschapsyoga:

 

BIRTHLIGHT

Tijdens Birthlight yoga leer je specifieke oefeningen die je ondersteunen tijdens de zwangerschap en die je bekkenbodemspieren flexibeler maken. De ademhalingsoefeningen helpen je om je bevalling met vertrouwen tegemoet te zien. 

 

FLOW

Deze les bevordert je kracht en versterkt het uithoudingsvermogen dat nodig is tijdens de geboorte. Na een flow op medium tempo eindigt de les met een welverdiende ontspanning.

 

RESTORATIVE

Tijdens de zwangerschap verdien je het om verwend te worden, en restorative yoga is daar perfect voor! Deze speciaal voor aanstaande moeders ontwikkelde les maakt dat je je na afloop ontspannen en als herboren voelt - meer in verbinding met jezelf én met je kindje.

 

Kom je een proefles doen? Deze kost €10,50

Geef je hier op!

  

Onze zwangerschapsyoga lessen geven wij op locatie Nieuwe Ebbingestraat 38.