200RYT Teacher Training

In oktober 2018 gaat de nieuwe Teacher Training Open Yoga met  Kenny Graham, Mandy Bolder en Dieuwertje Homan weer van start.

De opleiding is 200hr RYS gecertificeerd en vormt een uitstekende basis als je wilt gaan lesgeven maar is ook geschikt  als je al les geeft en je meer verdieping wilt.

Wat leer je?

Het type yoga dat we geven is op techniek gebaseerde Hatha Yoga en is een actieve vorm van yoga. In de opleiding is  dan ook veel aandacht voor houding en anatomie.

 

Daarnaast duiken we in de yoga filosofie, meditatie en pranayama in een veilige en prettige omgeving. Terwijl je doorgaat met het verdiepen en verfijnen van je eigen practice zul je een beter begrip krijgen van yogahoudingen van jezelf maar ook van anderen.


Lesdagen

De Teacher Training bestaat uit 2 weken van 5 dagen en 8 weekenden.

De weken zijn van woensdag t/m zondag worden gegeven door Kenny Graham. Lesuren zijn van 9:00-17:00 incl. pauze.

 

De weekenden zijn op zaterdagmiddag en zondagmiddag worden gegeven door Dieuwertje en Mandy van Open Yoga.

Lesuren van de weekenden zijn van 12:00-19:00 incl. pauze.


Wat kun je ermee?

Als je de opleiding gedaan hebt heb je een goede basis en kun je lesgeven in bijvoorbeeld een yoga studio, in de sportschool of misschien wel met je eigen groepje. Wel moet je dan natuurlijk nog meer ervaring opdoen maar dat kan alleen door veel te oefenen!

Als je je certificaat hebt behaald kun je je vervolgens laten inschrijven bij Yoga Alliance, dit is een wereldwijde registratie van yogadocenten.

 

Nadat je je 200RYT hebt kun je vervolgens een RYS300 opleiding volgen om je opleiding compleet te maken. In 2018 zal Open Yoga ook een 300RYS opleiding beginnen opnieuw in samenwerking met Kenny Graham. Dat maakt het dus mogelijk ook een 500RYS (200+300) opleiding te doen.