kundalini Urban retreat: beyond your wildest dreams

3, 4, 5, juni 2022

Een heel weekend verder kijken dan je dromen! We duiken de diepte in met Kundalini yoga. Transformerende Kundalini yoga-sets en meditaties waarmee we onszelf uitdagen: durf te dromen & durf je dromen te leven! Tijdens de yogalessen en meditaties zetten

we intenties en gaan we creatief aan de slag.

 

wat is een urban retreat?

Een urban retreat is een retreat waarbij je thuis overnacht en eet. De lessen en workshops volg je bij ons in de studio. Je kunt op die manier de onderdompelende belevenis van een retreat ervaren zonder dat je weg van huis hoeft.

 

Woon je niet in Groningen? Dan kun je dit retreat ook meedoen terwijl je in een hotel of airbnb in de stad zit. Dit is dan niet bij het retreat inbegrepen. Lunchen kunnen jullie als groep gezellig samen in de buurt doen, of je fietst even naar huis/je hotel voor een broodje. 

 

KOSTEN

Dit driedaagse retreat kost 145,- per persoon. Dit is inclusief dagelijkse yogalessen, meditaties en workshops - en natuurlijk onbeperkt yogi-thee.

 

PROGRAMMA
Vrijdag 3 juni 19.30 - 21.00:
Introductie en kundalini yoga

Zaterdag 4 juni 08.00 - 21.00:

Meditatie, verdiepende workshop, kundalini yoga en yogadans

Zondag 5 juni 09.00 - 15.30:
Meditatie, verdiepende workshop, kundalini yoga, afsluiting

 

 

Wat is kundalini?

Kundalini yoga is een krachtige vorm van yoga. Dynamische oefeningen, aandacht voor ademhalingstechnieken, meditaties, houdingen en beweging. Het gaat bij Kundalini niet zozeer om een perfecte techniek. Het gaat vooral om de energie die vrijkomt, het voelen, de ervaring. De lessen zijn geschikt voor zowel beginners en mensen met yoga-ervaring. De lessen zijn zacht en mild met pittige en uitdagende elementen, maar zijn altijd goed te doen. Na elke les voel je je opgeladen, bruisend en energiek!

 

Juist in deze tijd is Kundalini geweldig. Het versterkt je zenuwstelsel en brengt je energiehuishouding in balans. Zo ben je in staat in je flow te komen en te blijven, breng je geblokkeerde energie weer op gang en kun je makkelijker (mee)bewegen in een turbulente omgeving/ tijd. Je energie kan stromen. Kundalini yoga transformeert.


Over Mirjam

Mirjam is 55 jaar, en woont samen met Bart in Zutphen. Op haar veertiende wist ze nog niet wat ze wilde worden later, maar wel: iets spectaculairs! En Kundalini yoga is spectaculair.

 

Elke les geeft altijd zoveel magie, energie en diepgang! Mirjam heeft de Kundalini yoga teachertraining afgerond in 2016 en ook in 2019 de Hatha yoga docentenopleiding afgerond (200 hrs ryt Yoga Alliance). 

 

Bij Kundalini yoga kun je een spirituele naam aanvragen. Mirjam's spirituele naam is Hari Saran Kaur. Deze naam betekent: een vrijplaats voor de manifestatie van creativiteit. Oftewel: creativiteit in actie!