Weekendretraite voor vrouwen

Ben je toe aan wat tijd voor jezelf? 

Om in een groep met andere vrouwen even een moment stil te staan? 

Bij jezelf, bij jouw lichaam, jouw gezondheid en jouw verbinding met anderen? 

 

Kom dan naar deze weekendretraite voor vrouwen.  

 

In de yogafilosofie staat Shakti voor de vrouwelijke kracht in de wereld. Deze kracht staat voor creativiteit, creatie en levensenergie. Van nature is deze energie in alle vrouwen aanwezig en gedurende ons leven kunnen we leren hier meer verbinding mee maken.

Op andere momenten kunnen we soms die verbinding wat verliezen, als het dagelijks leven ons opslokt, met drukte, stress, deadlines, moeten en zorgen voor anderen.

 

Dit weekend biedt je een moment voor jezelf. Waarin je, in een groep met anderen vrouwen, stil mag staan bij de verbinding met jezelf, bij alles wat er in jou leeft en wat voor jou belangrijk is. Daarnaast onderzoek je jouw relaties met anderen en met de wereld om je heen. Wat geeft je energie en wat kost je energie? Op welke manier kun je meer ruimte maken voor verbinding met jezelf? Of juist met anderen?  

 

Het weekend bestaat uit (yin) yoga, yoga nidra, meditaties en visualisaties, dans en creatieve technieken. 

 

De retraite wordt gegeven door Nina Vollbehr:

Nina is psycholoog en yoga(dans)docent. Ze maakt onder meer gebruik van technieken en methodes uit de yoga, mindfulness, Acceptance and Commitment Therapy en sjamanisme. Ruimte voor jezelf, een vriendelijke en accepterende houding naar jezelf en humor en plezier zijn sleutelwoorden van haar begeleiding. Deze retraite is voor alle vrouwen, van elke leeftijd, met elk lichaam en elke mate van (in)flexibiliteit en met of zonder yoga-ervaring.  

Wanneer:

Vrijdag 5 maart van 19.00-21.00 uur

Zaterdag 6 maart van 10.00-17.00 uur

Zondag 7 maart van 10.00-13.00 uur

 

Kosten: €149,- Early bird: betalen voor 1 januari €119,-

 

Waar: Zuiderkerkstraat 10

 

Vanwege de huidige Corona maatregelen houden we de groep klein. Reserveer dus snel je plekje, zodat je verzekerd bent van deelname.