12 - 15 mei 2022

Vier dagen genieten van yoga, meditatie, heerlijk eten, rust en ruimte.

Een goed moment voor jou om de balans op te maken, los te laten wat jou niet meer dient om zo ruimte te geven aan wat er mag zijn. 

De plek en de yoga

Loslaten wat je niet meer dient, ruimte maken voor wat er is. Tijd voor jou. Ervaren wat jouw balans is.

 

Op donderdagochtend verwelkomen wij je op the Land of Now in Siddeburen. Je hebt de tijd om je rustig te installeren. Aan het eind van de ochtend ontvang je een yoga les en daarna wacht ons een heerlijke lunch.

 

Op zondag om 17 uur ga je met hernieuwde energie weer naar huis.

 

Je bent vrij om in de ochtend, middag en avond mee te doen met yin- en yang yogalessen, meditaties en restorative yoga. De yoga is voor iedereen toegankelijk. Wij staan open voor een gesprek, een vraag over yoga of jouw yogabeoefening. 

 

Voel je vrij...

prijzen

Deze heerlijke dagen bieden wij aan vanaf 519,- euro en is inclusief:

  • Verblijf op een comfortabele twee- of eenpersoonskamer met eigen badkamer
  • Iedere dag 2 a 3 keer yoga practice, pranayama en meditatie
  • Gebruik van sauna
  • Overheerlijke yogi-maaltijden die lichaam en geest voeden, biologisch, duurzaam
  • Healthy snack in de middag, en de hele dag thee

Tot 1 februari is er een Early Bird korting:

- 2 persoonskamer: 519,- pp ipv 595,-

- 1 persoonskamer: 595,- pp ipv 675,-

 


WIE ZIJN WIJ?

Dieuwertje; met yoga vind ik balans (terug), door meditatie sta ik (af en toe) stil. Ik heb geleerd door de beoefening van yoga dat ik niet altijd iets hoef met mijn gedachten. In mijn stijl van lesgeven vind ik het belangrijk dat je begrijpt wat je doet, dat je mag ontdekken en ervaren in een veilige omgeving. Mijn lessen zijn energiek, speels en met aandacht voor jou als individu. 

 

Jolanda; Door yoga ben ik minder onderweg en leef ik meer in het nu. Sinds 2009 geef ik met veel plezier yogalessen. Mijn lessen zijn ontspannend en uitdagend, vrolijk en serieus. Ik help je om de houdingen op een veilige manier uit te voeren zodat je een houding kan ervaren op je eigen niveau. Door mijn persoonlijke aanpak zijn lessen geschikt voor beginners en gevorderden, voor jong en oud en ook voor mensen met (lichamelijke) klachten en beperkingen. Ik ben 500 E-RYT yogadocent.