De stand van je lichaam bepaalt hoe jij je voelt!

Bij Critical Alignment Yoga maken we gebruik van hulpmiddelen zoals het rolletje, stripje, boog en hoofdstandbankje om spanning op te lossen waar je niet gemakkelijk bij kunt. Je leert eerst te ontspannen, om vanuit daar weer een natuurlijke opbouw van de wervelkolom te vinden, wat kan leiden tot een gevoel van een krachtiger en vrijer lichaam om in te kunnen bewegen.

 

Voor iedereen

Iedereen die het lichaam goed wil uitlijnen en openen is van harte welkom, of je nu ervaring in de yoga hebt of niet. Ervaar aan de hand van een rolletje, stripje en boogje de (nog onbenutte) ruimte in je lichaam.

 

Critical Alignment

Graag komt Irene Vos weer naar Open Yoga in Groningen. Met twee Critical Alignment Intensives leert ze ons werken aan een betere lichaamshouding.

 

‘Yoga is niet alleen maar 1x in de week op de yogamat’, zeg ik geregeld in mijn lessen. Bewustzijn van je lichaamshouding en de yoga-oefeningen gaan toepassen in het dagelijks leven – daar gaat het om!

 

Door Critical Alignment Yoga werk je aan een betere lichaamshouding. Je voert overbodige spanningen af. Het is, letterlijk, overbodige ballast van je af laten glijden. Het voorkomen of juist verminderen van rugklachten. Doordat de wervelkolom en de rugspieren zich weer versoepelen kan de doorgifte van beweging worden doorgegeven naar de armen en de benen. De oorspronkelijk kracht komt weer terug. Verder ervaar je meer ademruimte, vrijheid om weer licht te kunnen bewegen. Zoals eigenlijk ons leven is bedoeld.


Wanneer

Op vrijdagavond 10 mei van 19.00-22.00 en zaterdagmiddag 11 mei van 13.00-16.00

 

De deur is 20 minuten voorafgaand aan de workshop geopend. 

kosten

De workshop op vrijdag is €45,- even als de workshop op zaterdag is ook €45,- 

 

Beide workshops samen zijn €87,50

wie

Iedereen die het lichaam goed wil uitlijnen en openen is van harte welkom, of je nu ervaring in de yoga hebt of niet. De stand van lichaam bepaald hoe je voelt!

Meedoen leidt gegarandeerd tot een groter lichaamsbewustzijn.