Klankzegening uit de Himalaya's

KLANKSCHALEN UIT DE HIMALAYA’S EN MANTRA’S

 

Klankschalen werden in Nepal al tijdens het oude Vedische tijdperk gebruikt door wijzen en spirituele meesters voor genezingen en meditatieve oefeningen.

Er zijn ook beelden van Boeddha met een klankschaal in sommige tempels en spirituele plekken in Nepal.

Ondanks dat de klanken totaal nieuw en anders kunnen zijn dan wat we ooit gehoord hebben, is er een verrassend gevoel van herkenning.

 

De klanken van de schalen dompelen ons wezen onder in de diepe oceaan van Om, het oorspronkelijke geluid van waaruit het heelal eindeloos voortkomt. Door deze ‘vibrerende geluidsmassage’ kalmeert en stabiliseert de geest zich, en vanuit de diepte van Om komt ons echte zelf naar boven, de Goddelijke essentie die wij zijn.

 

Om vanuit het zelf te leven betekent in vrede leven, met liefde en blijdschap, in harmonie met het hele bestaan. 

 

Het geluid van de mystieke klankschalen staat in Sanskriet bekend als Naada, Oerklank, de bron en kern van ieder levend wezen. Wanneer we één worden met dit geluid is de deur naar het hogere bewustzijn open, dat ons met pure energie oplaadt. 

 

Beleef een diepe en vreugdevolle ervaring met de klankschalen uit de Himalaya’s bespeeld door Anu en Alvaro op verschillende plekken in de zaal. Martien sluit de sessie af met harmonieuze mantrazang.

 

Open je hart om de helende energie van liefde en transformatie te ontvangen.

Wanneer:

Zaterdag 29 februari van 17.00 - 18.15 uur

 

Kosten: €15,-

Waar: Zuiderkerkstraat 10, Groningen