Phoenix Rising Yoga

 

De allerbelangrijkste relatie die je ooit zult hebben, is de relatie met jezelf. Want wat er ook gebeurt, je zult altijd met jezelf zijn. Vanuit de relatie met jezelf ga je een relatie aan met anderen. Met je partner, je kinderen, je familie, je vrienden en vriendinnen, je collega’s. Hoe dichter je bij jezelf bent, bij wat jij wil, jouw behoeftes en grenzen, jouw wensen en verlangens, hoe authentieker jouw verbinding met anderen kan zijn.

 

In de eerste workshop, op zondag 29 november, onderzoek je de relatie met jezelf, je hebt aandacht voor wat er in jezelf leeft en wat het voor jou betekent om ‘jezelf te zijn’.

 

In de tweede workshop, op zondag 6 december, neem je een partner mee. Dit mag een romantische partner zijn, maar kan ook iemand anders uit je huishouden zijn, misschien je moeder of vader, een volwassen kind, een broer of zus, je huisgenoot. In deze workshop onderzoek je hoe het is om in relatie te zijn met een ander, waar jijzelf ophoudt en de ander begint en wat het betekent om ‘bij jezelf te blijven’ in een relatie.

 

Je kunt de workshops samen volgen of als losse workshops.

 

Deze cursus wordt gegeven door Nina Vollbehr. Nina is psycholoog en Phoenix Rising Yoga docent. Uitgangspunt in haar lessen is een houding van vriendelijkheid en compassie, waarin je mag zijn wie je bent en mag ervaren wat er is. Zo ontstaat er een veilige plek met ruimte voor exploratie en onderzoek.

 

Het is soms best lastig om de verbinding met jezelf te behouden, te midden van alle drukte van het dagelijks leven, het nieuws, de corona-maatregelen, andere mensen die iets van je willen, verwachtingen die je hebt van jezelf. En door de beperkingen van de huidige tijd kan het ook best lastig zijn om de verbinding met de mensen om je heen te behouden.

 

 

Daarom staat de relatie met jezelf en met anderen centraal in deze twee workshops bij Open Yoga.

 

De workshops zijn gebaseerd op Phoenix Rising Yoga. Bij Phoenix Rising Yoga staat de diepere verbinding met jezelf centraal en van daaruit een diepere verbinding met de wereld om je heen. Uitgangspunt is dat ontwikkeling en groei van binnenuit ontstaan en dat dit begint met bewustzijn.


 

Bij aanschaf van onze producten ga je akkoord met onze algemene voorwaarden. 

Wanneer:

Zondag 29 november (individueel) 13.30 - 15.00 uur

Zondag 6 december (met partner) 13.30 - 15.30 uur

 

Kosten:

Zondag 29-11 16 euro

Zondag 6 december 20 euro pp, partner 15 euro

 

Waar: Zuiderkerkstraat 10, Groningen