Phoenix Rising Yoga

'Dichter bij jezelf' met Phoenix Rising Yoga in 5 lessen of losse les.

 

In ons drukke dagelijks leven nemen we vaak weinig tijd om stil te staan en een moment te nemen om ons af te vragen hoe het echt met ons gaat, wat we belangrijk vinden en in hoeverre ons leven daarmee in overeenstemming is. Terwijl we er vaak naar verlangen meer rust te nemen, ons opnieuw te verbinden met onszelf en te luisteren naar onze behoeftes en verlangens. Bij Phoenix Rising Yoga staat de diepere verbinding met jezelf centraal. Uitgangspunt is dat ontwikkeling en groei van binnenuit ontstaan en dat dit begint met zelfbewustzijn. In deze lessen kom je in contact met de wijsheid die in je lichaam ligt waardoor je dichterbij jezelf komt. Je ontdekt wat je werkelijk belangrijk vindt en in hoeverre je jouw leven daar meer mee in overeenstemming kunt brengen. De cursus bestaat uit 5 lessen met elk een ander thema.

Ook een enkele les meedoen is mogelijk!

 

Deze cursus wordt gegeven door Nina Vollbehr. Nina is psycholoog en Phoenix Rising Yoga docent. Uitgangspunt in haar lessen is een houding van vriendelijkheid en compassie, waarin je mag zijn wie je bent en mag ervaren wat er is. Zo ontstaat er een veilige plek met ruimte voor exploratie en onderzoek.

 


Thema zondag 15 maart:

Alles in het leven verandert voortdurend. Het hele leven verloopt in cycli, net zoals de seizoenen. De winter wordt lente en zomer en herfst en de seizoenen blijven elkaar opvolgen. Sommige dingen in het leven kunnen we een tijdje vasthouden en soms is het tijd om dingen los te laten. Door los te laten kunnen we groeien en kan er iets nieuws geboren worden. Maar dat is niet altijd makkelijk en kan spannend zijn. In deze yogales staat de continue flow van het leven centraal. Deze les biedt je de mogelijkheid te onderzoeken wat in je leven en jezelf je nog steeds dient en wat je wilt loslaten omdat het niet meer nodig is.

Wanneer:

Zondag 17 november        Zondag 16 februari

Zondag 22 december        Zondag 15 maart

Zondag 19 januari             van 16.00 - 17.30 uur

 

Kosten: €75,- voor 5 lessen

Losse les €17,- 

 

Waar: Zuiderkerkstraat 10, Groningen