Phoenix Rising Yoga

'Dichter bij jezelf' met Phoenix Rising Yoga in 5 lessen of losse les.

 

In ons drukke dagelijks leven nemen we vaak weinig tijd om stil te staan en een moment te nemen om ons af te vragen hoe het echt met ons gaat, wat we belangrijk vinden en in hoeverre ons leven daarmee in overeenstemming is. Terwijl we er vaak naar verlangen meer rust te nemen, ons opnieuw te verbinden met onszelf en te luisteren naar onze behoeftes en verlangens. Bij Phoenix Rising Yoga staat de diepere verbinding met jezelf centraal. Uitgangspunt is dat ontwikkeling en groei van binnenuit ontstaan en dat dit begint met zelfbewustzijn. In deze lessen kom je in contact met de wijsheid die in je lichaam ligt waardoor je dichterbij jezelf komt. Je ontdekt wat je werkelijk belangrijk vindt en in hoeverre je jouw leven daar meer mee in overeenstemming kunt brengen. De cursus bestaat uit 5 lessen met elk een ander thema.

Ook een enkele les meedoen is mogelijk!

 

Deze cursus wordt gegeven door Nina Vollbehr. Nina is psycholoog en Phoenix Rising Yoga docent. Uitgangspunt in haar lessen is een houding van vriendelijkheid en compassie, waarin je mag zijn wie je bent en mag ervaren wat er is. Zo ontstaat er een veilige plek met ruimte voor exploratie en onderzoek.

 


Thema van 19 januari: Waardevolle keuzes met Phoenix Rising Yoga

De hele dag door maken we keuzes, vanaf het moment dat we opstaan tot het moment dat we gaan slapen. Hoe laat sta je op, ga je eerst douchen of eerst ontbijten, wat neem je voor ontbijt, wat doe je aan? Een groot deel van onze keuzes maken we automatisch. In deze les staat het bewust worden van je keuzes centraal. En dan niet zozeer de keuze op zich, maar het proces dat vooraf gaat aan het maken van een keuze. Hoe kom je tot een bepaalde keuze? Er zijn momenten dat we iets doen omdat het van ons verwacht wordt, omdat we het van onszelf verwachten, omdat iets moet. Er zijn ook momenten dat we iets doen omdat het goed voelt, omdat onze intuïtie dat aangeef, of omdat iets binnenin ons laat weten wat nodig is.

Deze les is gebaseerd op Phoenix Rising Yoga, waarbij het uitgangspunt is dat er enorm veel wijsheid in ons lichaam ligt. Door yogahoudingen en je aandacht naar binnen te richten krijg je meer toegang tot deze wijsheid. Op die manier kun je meer keuzes vanuit jezelf gaan maken en zo meer voldoening vinden in je leven.

Wanneer:

Zondag 17 november        Zondag 16 februari

Zondag 22 december        Zondag 15 maart

Zondag 19 januari             van 16.00 - 17.30 uur

 

Kosten: €75,- voor 5 lessen

Losse les €17,- 

 

Waar: Zuiderkerkstraat 10, Groningen