In deze workshop leer je meer rust en ontspanning te ervaren dankzij yoga.

 

De zomervakantie zit er weer op, maar hoe hou je dat vakantiegevoel nu vast?

Zo ontspannen als we ons voelen op vakantie, zo snel is dat vaak weer voorbij als het 'echte leven' begint. In het dagelijks leven hebben de meeste mensen wel eens last van stress.

Dat kun je bijvoorbeeld merken aan spanning in je lichaam, piekeren of je zorgen maken, slecht slapen of een gevoel van onrust.

Een beetje stress is niet erg. Stress is een natuurlijke reactie van het lichaam, waardoor we in staat zijn goed te reageren op onze omgeving. Soms kunnen we echter te veel, te vaak, te lang of te snel na onze vakantie last hebben van stress.

 

Vrij van Stress      met Yoga

Met Nina Vollbehr

 

Yoga biedt handvatten om je ontspannen vakantiegevoel langer vast te houden en minder last te hebben of krijgen van stress. Deze workshop is gebaseerd op de chakra's, belangrijke energiepunten in ons lichaam die invloed hebben op hoe we ons fysiek, emotioneel en mentaal voelen.

Aan de hand van ademhalingsoefeningen, yogahoudingen, meditatie en visualisaties ga je alle chakra's bij langs om je lichaam en geest in balans te brengen.

Na deze workshop begin je vol energie en ontspanning aan je leven na de vakantie!


Wanneer

Deze workshop is op zondag 25 augustus van 14.30 - 17.00 uur.

kosten

Deze workshop kost €25,-

 

Wij hebben alle benodigdheden, trek comfortabele kleding aan. Wij hebben thee en water voor je klaarstaan in onze huiskamer. 

wie

 

Voor iedereen die rust en ontspanning wil ervaren!

 

Alle niveau's welkom.