Weekendretraite voor vrouwen

Ben je toe aan wat tijd voor jezelf?

Om in een groep met andere vrouwen stil te staan bij jezelf?

Je kracht, je kwetsbaarheid, je wensen, verlangens, behoeftes en grenzen?

 

Kom dan naar deze weekendretraite voor vrouwen.

 

In de yogafilosofie staat Shakti voor de vrouwelijke kracht in de wereld. Deze kracht staat voor creativiteit, creatie en levensenergie. Van nature is deze energie in alle vrouwen aanwezig en gedurende ons leven kunnen we leren hier meer verbinding mee maken. Op andere momenten kunnen we soms die verbinding wat verliezen, als het dagelijks leven ons opslokt, met drukte, stress, deadlines, moeten en zorgen voor anderen. Dit weekend biedt je een moment voor jezelf. Waarin je, in een groep met anderen vrouwen, stil mag staan bij wat jou energie geeft, waar jouw kracht zit en ook waar je kwetsbaar en zacht mag zijn. Je gaat op zoek naar waar in je dagelijks leven je meer vitaliteit en creativiteit kunt gebruiken en op welke manier je dit in je leven kunt gaan creëren.

 

Het weekend bestaat uit (yin) yoga, yoga nidra, meditaties en visualisaties, dans en creatieve technieken. De retraite start op vrijdagavond 6 maart, gaat verder op zaterdag 7 maart en eindigt op zondag 8 maart.

Thee en snacks tussendoor zijn inclusief.

 

De retraite wordt gegeven door Nina Vollbehr. Nina is psycholoog en yoga(dans)docent. Ze maakt onder meer gebruik van technieken en methodes uit de yoga, mindfulness, Acceptance and Commitment Therapy en sjamanisme. Ruimte voor jezelf, een vriendelijke en accepterende houding naar jezelf en humor en plezier zijn sleutelwoorden van haar begeleiding.

Deze retraite is voor alle vrouwen, van elke leeftijd, met elk lichaam en elke mate van (in)flexibiliteit en met of zonder yoga-ervaring.

Wanneer:

Vrijdag 6 maart van 19.00 - 21.00 uur

Zaterdag 7 maart van 10.00 - 17.00 uur

Zondag 8 maart van 10.00 - 13.00 uur

 

Kosten: €149,- Early bird: betalen voor 1 februari €119,-

 

Waar: Nieuwe Ebbingestraat 38, Groningen