Yoga vakantie in Frankrijk

Een week lang genieten van de Franse zon, het prachtige landschap van de Pyreneeën, een heerlijk huis, lekker eten en iedere dag 2x yoga?

Dat kan van 4 tm 10 juni met Mandy & Dieuwertje in Ferrairolles Eco Guesthouse.

 

We verblijven in een prachtig huis dat Rolinka zelf heeft gebouwd, het is een zelfvoorzienend huis.  Er is ruimte voor 8 personen en er we slapen in 2 persoonskamers, elk met eigen badkamer en toilet.

 

Rolinka kookt voor ons 3x per dag heerlijke vegetarische maaltijden. Haar huis ligt op een berg tussen de wijngaarden vlakbij het dorpje Villeneuve les Corbieres in de Pyreneeën. Buiten is er een yoga platform, een zwembad en heerlijke natuur. 

 

Mandy & Dieuwertje verzorgen 2x per dag een yoga les; met meditatie, ademhalingsoefeningen en yoga houdingen. Tussen de lessen en het eten is er voldoende tijd om te doen waar jij zin in hebt; wandelen, zwemmen, lezen, slapen, kletsen, eten, drinken.....

 

De vakantie is van maandag 4 tm zondag 10 juni, het verblijf (6 nachten, 7 dagen), 3x per dag eten, onbeperkt drinken, 2 x per dag yoga op basis van 2 persoonskamer met eigen badkamer kost 775 euro.

 

Dit is excl. vervoer; heb je je aangemeld dan hebben we alvast een vlucht uitgezocht. Samen kunnen we dan vervoer van het vliegveld naar het huis regelen. Deze kosten komen er dus nog bij. 

 

Meer weten over de locatie? Kijk hier.

 

Heb je vragen? Mail ons of vraag het ons in de studio!