Yoga vakantie in Frankrijk

Genieten van de Franse zon, het prachtige landschap van de Pyreneeën, een heerlijk huis, lekker eten en iedere dag 2x yoga?

Dat kan van 10 tm 15 mei met Mandy & Dieuwertje in Ferrairolles Eco Guesthouse.

 

We verblijven in een prachtig huis dat Rolinka zelf heeft gebouwd, het is een zelfvoorzienend huis.  Er is ruimte voor 7 personen, je slaapt in 2 persoonskamers, elk met eigen badkamer en toilet.

 

Rolinka kookt voor ons 3x per dag heerlijke vegetarische maaltijden. Haar huis ligt op een berg tussen de wijngaarden vlakbij het dorpje Villeneuve les Corbieres in de Pyreneeën. Buiten is er een yoga platform, een zwembad en heerlijke natuur. 

 

Mandy & Dieuwertje verzorgen 2x per dag een yoga les; met meditatie, ademhalingsoefeningen en yoga houdingen. Tussen de lessen en het eten is er voldoende tijd om te doen waar jij zin in hebt; wandelen, zwemmen, lezen, slapen, kletsen, eten, drinken.....

 

De vakantie is van vrijdag 10 tm woensdag 15 mei, het verblijf (5 nachten, 6 dagen), 3x per dag eten, onbeperkt drinken, 2 x per dag yoga op basis van 2 persoonskamer met eigen badkamer kost 725 euro p.p.

 

Dit is excl. vliegticket/ vervoer; heb je je aangemeld dan hebben we alvast een vlucht uitgezocht naar Toulouse. Vanaf Toulouse hebben we een bus gehuurd, dit is incl!

 

Meer weten over de locatie? Kijk hier.

 

Heb je vragen? Mail ons of vraag het ons in de studio!