Babymassage in de kraamtijd

(te volgen tijdens de zwangerschap!)


Met Marjan

 

“Maar ik kan toch geen workshop volgen als ik nét bevallen ben?!”, zul je denken.

Klopt! En daarom kun je deze workshop al volgen tijdens je zwangerschap!

 

Deze workshop babymassage focust vooral op de kraamtijd: een periode van ongeveer 6 weken na de bevalling, waarin je herstelt van de bevalling en went aan jullie nieuwe leven samen.

 

Je kunt in principe meteen na de geboorte beginnen met babymassage. Lichamelijk contact biedt je kindje rust en herkenning. Het is namelijk nogal wat voor je baby: de overgang van 24 uur per dag gezellig bij mama naar een lichte, nieuwe omgeving vol geuren, kleuren en geluiden. Babymassage helpt hierbij omdat lichaamstaal een taal is die je kindje begrijpt. Naast dat het rust en verbinding brengt, zorgt massage voor verlichting van darmkrampjes en slaapt je kindje er vaak beter van!

 

We leren technieken die jullie band versterkt en verbinding stimuleert. Je leert technieken waarbij je kindje op je borst of benen ligt, zodat je ze gezellig samen op bed kunt doen. Daarbij werken we onder andere met “omhullende grepen” die voor je kindje de veiligheid van de baarmoeder nabootsen.

 

Na het volgen van deze workshop krijg je 4 instructiekaarten mee naar huis. De workshop is eenmalig en duurt 75 minuten. We oefenen alle technieken op poppen. Draag makkelijk zittende kleding: we masseren zittend en liggend op yogamatjes.

 

Wanneer:

Zondag 29 maart van 15.00 - 16.15 uur.

Woensdag 13 mei van 13.30 - 14.45 uur

 

Kosten: €32,50

 

Waar:  Nieuwe Ebbingestraat 38, Groningen